2015. február 7., szombat

Erősítsük és bátorítsuk a keresztyén családokat

 – ez az Amerikában élő Nancy és Colin Campbell célja.

Mintegy 30 évvel ezelőtt Nancy elindította a „Drágább az igazgyöngynél” (Above Rubies) magazint, és ingyenesen, adományok segítségével juttatta el új-zélandi családok részére. Isten annyira megáldotta a missziójukat, hogy ma a magazin anyukák százainak nyújt bátorítást világszerte, és segítő ötleteket oszt meg az otthoni életvezetéssel kapcsolatban.



Colin a „Húst a férfiaknak” emailes áhítataival az apákat szeretné megerősíteni és bátorítani, hogy álljanak helyt az Istentől kapott feladatkörükben a család vezetőjeként és tanítójaként.


Nancy-nek is van blogja is, erre is fel lehet iratkozni:


Campbell-ék minden évben elutaznak valahova külföldre, hogy előadásokat tartsanak konferenciákon és szemináriumokat vezessenek, vagy éppen területi Above Rubies csendes napokon tanítsanak.

Idén  tavasszal Magyarországra érkezve az Alföldön, Orgoványon tartanak egy egész napos konferenciát, majd tovább utazva Ukrajnában, Lengyelországban és Brüsszelben tartanak előadásokat.
Ha szeretnél részt venni az orgoványi konferencián, légy szíves emailben jelezni a következő emailcímen: nancykonfi@gmail.com

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése